Over Jurist Fryslân

 

Jurist Fryslân is gespecialiseerd in het bestuursrecht, dat de verhouding tussen overheid en burgers regelt. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Open Universiteit Nederland. Deze is meermalen aangemerkt als de beste universiteit van Nederland (bron: weekblad Elsevier). In het verleden heb ik zowel in het bedrijfsleven als bij gemeenten gewerkt.

 

Heeft u een bedrijf of bent u ZZP-er? Dan kan ik u o.a. helpen met het opstellen en/of controleren van uw algemene voorwaarden en overeenkomsten (contracten).

 

Als u een particulier bent, dan kan ik u van dienst zijn als u een probleem heeft met de gemeente, een uitkeringsinstantie, de provincie, het waterschap, de Belastingdienst, het Centraal Jusititieel Incassobureau, etc. Ook kan ik u bijstaan als u een conflict heeft met een zorgverzekeraar, een zorginstantie of een (para)medicus.

Mijn hulp bestaat uit het geven van advies, het schrijven van een (juridische) brief of het aantekenen van bezwaar of beroep. Indien gewenst ga ik met u mee bij 'moeilijke' gesprekken met bijvoorbeeld uw uitkeringsinstantie.

 

In financieel opzicht komt u niet voor verrassingen te staan; u ontvangt eerst een offerte.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op via de telefoon of per mail. Ik ben gevestigd te Leeuwarden.